Hirdetés

kkv.lap.hu / Informatika

Informatika

Atecéged.hu IT tanácsadás

WinNER Integrált vállalatirányítási rendszer

vezetői informatika, üzleti informatika

KURT Adatmentés és Információbiztonság

INSTA - Kis és középvállalkozásoknak kapcsolat @ JÖVŐHÖZ

Novocomp Kft. Rendszerfelügyelet és rendszergazda szolgáltatások

Üzleti informatika induló és kisvállalkozásoknak.

Kis és közép vállalatok IT rendszereinek profitorientált üzemletetése, rendszergazdai szolgáltatások.

C.Enter

Internetes számlázó rendszer

Forint + deviza számlák, szállítólevelek 5 nyelven. A Számlázó Program letölthető és kipróbálható. Ára: 4.000Ft+ÁFA, 2év!

Informatikai rendszerek üzemeltetése szakértőkkel - VAR Kft

Rendszerüzemeltetés, weboldalkészítés, hálózatépítés, szoftverfejlesztés

Hazai fejlesztésű ügyviteli rendszerek a SZÁMADÓ-tól

Hasznos társ a házipénztár kezelésben. Töltse le és használja díjmentesen.

Webáruház készítés, webfejlesztés, B2B webáruház, B2C webshop fejlesztés

Komplett informatikai megoldások KKV-k részére

Nexsterver.hu - tárhely, domain regisztráció, webhosting

Megbízható számítóbbgépek, strapabíró PC-k 3 év garanciával és 3 hónapos telefonos support-tal: www.szamitobbgep.hu Ha elege volt a vacak számítógépekből, és végre egy jó PC-t szeretne: www.szamitobbgep.hu Megbízható számítóbbgépre vágyik? Strapabíró PC-

A hatályos jogszabályoknak megfelelő, mindenki számára egyszerűen kezelhető, megbízható ügyviteli, számlázó programok.

Dokumentumkezelő rendszereink segítségével felgyorsulnak a munkafolyamatok, hatékonyabbá válik az iratkezelés.

Elege van a megbízhatatlan számítógépekből? Szüksége van egy rendszergazdára, aki folyamatosan felügyeli az IT rendszert? Azonnali távsegítség kellene? Mindez havi átalánydíjért? RENDBEN! Ha Önnek 4-70 PC közötti informatikai rendszere van, Windows szerve

informatika, weboldalkészítés

Webfejlesztés ügynökség - egyedülálló online marketing megoldások a Webfejlesztés területein.

Könyvelés, adózás, bérszámfejtés egyszerűen a nexONBÉR bérszámfejtő szoftvereivel.

Honlapkészítés, tutorialok

Ha nincs ideje bonyolult programokra

Rendszergazda szolgáltatások, rendszerkarbantartás szakértőktől, versenyképes árakon. Gyors, megbízható, biztonságos szolgáltatások.Ingyenes felmérés! Kérjen ajánlatot ma!

webdesign, webdesigner, Budapest

A bTime egy web alapú feladatkezelő, szervező és projekt menedzselő program mely segíti a cégvezetők, vállalkozók, menedzserek munkáját, hatékonyságának növelését. A rendszer követi a David Allen féle GTD módszertant.

Egyedi szoftverfejlesztés webes, mobil és windows platformra. Ön is szeretné, ha cége egyedi igényeihez igazodna informatikai rendszere és nem ütközne többé falakba készen vásárolt szoftverekkel? Ha igen, akkor az egyedi szoftverfejlesztés jelenti Önnek a megoldást! Az Ön igényei alapján kifejlesztett szoftverrel ezentúl mindent könnyen és gyorsan elintézhet, így cége új erőre kaphat!

Vállalkozásunk fő tevékenységi köre kis és nagyvállalkozásoknak számára nyújtott informatikai, rendszergazda szolgáltatások. Megbízható és képzett szakembereinkkel az ön teljes informatikai eszközparkját felügyelet alá vonjuk, és szükség esetén a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk, legyen szó adatmentésről, informatikai probléma megoldásáról, de akár egy toner-t is kicserélünk nyomtatójában.

Házipénztár program már 10.900 Ft-tól! Házipénztár kezelése egyszerűen és gyorsan! Pénztárbizonylatok nyomtatása, időszaki pénztárjelentés készítése.Széleskörű igényeknek megfelelő, kiváló minőségű, hálózatosan is megbízhatóan használható, SQL alapú szoftvereket készítünk. Jelenleg ügyfeleink száma mára már meghaladta a 9 000-es számot!

Ha Önnek van már egy ügyviteli szoftvere, amivel nem teljesen elégedett, vagy most gondolkodik, hogy véget vet a több kisebb szoftver és Excel táblák sokaságának, akkor jó helyen jár. A cég minden területét átfogó vállalatirányítási szoftvert, valamint kapcsolódó szervezeti képzéseket javaslunk, mert ilyen az egyedi szoftver! Hiszünk benne, hogy a jó vállalatirányítási szoftver pénzt termel!

Kis- és középvállalkozások részére teljeskörű informatikai szolgáltatás: rendszergazdaság, vállalatirányítási rendszer, honlap, e-mail, adatmentés és IT biztonság. Rendszerét távfelügyeljük, bárhol legyen is gyors segítséget tudunk nyújtani! Szervereit konszolidáljuk, modern, virtualizációs megoldásokat alkalmazunk.

Az adatmentő szoftver egy olyan online biztonságtechnikai megoldás, adatmentési módszer, mely valós időben folyamatosan készít mentést a módosult dokumentumokról, adatainkról a háttérben, anélkül, hogy nekünk azzal foglalkozni kelljen. A megoldás előnyei: automatikus mentés készül; adataink bárhonnan elérhetők, mai technika által legbiztonságosabb titkosítási módszerek figyelnek az adatvédelemre.

Olyan weblapot vagy webáruházat szeretne, amely kitűnik a versenytársai közül? Sok látogatót hozzon, emellett igényes tartalommal és szép kinézettel is rendelkezzen, ráadásul kedvező áron? Akkor látogasson el weboldalunkra, és tájékozódjon a részletekről. www.szepweblap.hu Igényes weblapokat készítünk, kedvező árakon. Minőségi grafika, rendkívül jó ár-érték arány, könnyű kezelhetőség.

Informatikai rendszerek tervezése, karbantartása és felügyelete, informatikai infrastruktúra fejlesztése és karbantartása kis- és középvállalkozások számára. Office 365 értékesítése és bevezetésének támogatása, azon vállalkozások számára, akik rugalmas munkavégzésre és tervezhető költséggel tervezik használni mindig a legújabb Office csomagot.

Elektronikus szerződésnyilvántartás kisvállalatoknak, nagyvállalatoknak és tanúsított rendszereink révén közintézményeknek is. Rendezett szerződéskezelés a szerződés teljes életútjának végigkísérésével: szerződésvéleményezések, jóváhagyások, szerződés sablonkezelés, jogosultságkezelés, verziókövetés, szerződéstár.

Keresse a Rhenus Office Systems Hungary Kft.-t, ha maximális biztonságban akarja tudni cége, szervezete teljes iratállományát. A biztonságos archiválás, digitalizálás mellett logisztikai és bértárolási feladatokat is vállalunk országos lefedettséggel. Testre szabott, modern és gyors iratkezelés, tanácsadás, nagy mennyiségű és kényes adatokra is.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Informatika
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés